Welkom op de site van tafeltennisvereniging Noad Reuver! email: secretariaat@ttvnoad.nl

Noad 2

Teamsamenstelling recreantencompetitie 2019-2020

Noad-2:

  • Ruud Sotthewes
  • TimTegels
  • Paul Meusen
  • Peter Ebus (tl)

Eindstand competitie 2018-2019

Klasse 3

Positie Club Gespeeld Punten
1 Veta 2 16 101
2 TTC 1 16 89
3 t Belke 1 16 86
3 Venlo 2 16 86
5 Armada 2 16 82
6 Armada 3 16 80
7 Red Stars 3 16 70
8 Noad 2 16 65
9 Batave 1 16 61

Teamsamenstelling recreantencompetitie 2018-2019

Noad-2:

  • Sotthewes
  • Tegels
  • Meusen
  • Ebus (tl)
  • Koopman
  • Killaars

NOAD 2 seizoen 2018 – 2019

 Door een aantal wijzigingen in andere klasse bleef het eigenlijk gedegradeerde NOAD 2 toch nog  behouden voor de derde klas. NOAD 2 kan net zoals de voorgaande jaren wederom een loodzwaar maar vooral uitdagend seizoen tegemoet zien.

Team samenstelling:

Peter Ebus, Richard Killaars, Stephan Koopman, Paul Meusen, Ruud Sotthewes en Tim Tegels.

 

13 september 2018, Red-Stars 3  –  NOAD 2,   5-5

De eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen was al gelijk een confrontatie met mede degradatie kandidaat van vorig seizoen, Red-Stars 3.  Gezien de spelers lijst had Red-Stars een

scala aan mogelijkheden en was het voor NOAD 2 een verrassing met wie ze de strijd aan zouden moeten binden.  Gelukkig was Red-Stars 3, niet  op volle oorlogssterkte en zag het er voor de Reuverse equipe hoopvol uit.  Spannende partijen waarbij de winst naar links of rechts kon uitvallen

en zo ook het scoreverloop dat de gehele wedstrijd op en neer bleef gaan.

De einduitslag (5-5) gaf uiteindelijk aan dat beide teams ook nu weer aan elkaar gewaagd zijn.

Man of the match was Tim Tegels (2 x enkel en 1x dubbel), Richard Killaars boekte in zijn NOAD 2 debuut twee fraaie overwinning  (2x enkel) en Paul Meusen verzilverde  met Tim Tegels de dubbel.

25 september 2018, TTC 1 – NOAD 2,  9-1

Tegen het immer sterke TTC 1, dat tijdelijk in een ander onderkomen (voormalige huishoudschool) gehuisvest was,  kon NOAD 2 wederom geen potten breken. De uitslag doet overigens erger vermoeden dan het in werkelijkheid was. De spreekwoordelijke eer werd gered door Peter Ebus.

 8 oktober 2018, NOAD 2 – ‘t Belke 1   6-4

‘t Belke 1 dat zich vorig seizoen nog een hoge positie in de tweede klas wist te verwerven was dit seizoen echter genoodzaakt (enkele spelers hebben een rustperiode ingelast) samen te smelten met ‘t Belke 2 dat vorig seizoen kampioen in de vierde klas werd en daardoor promoveerde naar de derde klas.  Door deze samenloop van omstandigheden kon ‘t Belke een sterk team op de been brengen. Dat bleek ook wel door een sterke seizoensstart en was het  na drie wedstrijden al koploper.

Reikhalzend werd er door NOAD 2 uitgekeken naar deze derby en wist dat het tegen deze tegenstander geen gemakkelijke avond zou worden. Het werd boven verwachting een gelijk opgaande wedstrijd en leverde verrassende game uitslagen op.  Verrassend was zeker de partij van Stephan Koopman tegen Jeanette Bischops (12-10 / 10-12 / 0-11/ 12-10 / 11-7).

Helaas  liet NOAD 2 bij standen van 9-5 en 10-6 ook enkele games als los zand door de vingers glippen.  Voor Stephan Koopman was dit zijn eerste seizoenswedstrijd en was gebrand op een goed resultaat. Sterker nog hij kroonde zich aan NOAD zijde met de volle winst (2x enkel en dubbel) tot man of the match. Roy Olders (ook lid van NOAD) wist dit aan Belfeldse zijde te presteren.

Uiteindelijk wist NOAD 2 aan het langste eind  te trekken en werd de koploper verrassend met 6-4 verslagen.  De overige punten werden gescoord door, Richard Killaars (1 x enkel en dubbel met Stephan), Paul Meusen (1x enkel) en Tim Tegels (1x enkel).

29 oktober 2018, NOAD 2 – Armada 2     6-4

De teams van NOAD 2 en Armada 2, zijn al jaren aan elkaar gewaagd en dat was deze avond niet anders. Vraag was dan ook wie er deze avond met de minimale winst aan de haal zou gaan.

Stevige potjes werden er maar weinig uitgevochten en bij het opmaken van de balans trok NOAD 2 weer eens aan het langste eind.  De punten werden gescoord door:  Peter Ebus, Stephan Koopman, Paul Meusen (alle 1x enkel), Tim Tegels (2x enkel) en Stephan en Peter wisten ook  het dubbel te winnen.

8 november 2018, Batave 1 – NOAD 2       7-3

Na een 0-1 opening  en de daarop volgende partijen dit net (in vier en vijf sets) werden verloren waren de verwachtingen, tegen het altijd lastige Batave 1, hoopvol gestemd en kon er deze avond misschien op een klein succesje worden gerekend.  Het liep echter niet zoals verwacht. De dubbels werden nipt verloren en Stephan en Richard beten zich met de moed der wanhoop stuk op de anti- rubbers van Heinz Verheyden.  Na een 7-1 achterstand leek NOAD 2 tegen de tweede grote nederlaag van dit seizoen aan te lopen. Gelukkig kon het tij nog enigszins worden gekeerd en een  afgang voorkomen worden.  Richard Killaars (1x enkel), Paul Meusen (2x enkel).

Na de wedstrijd niet getreurd en werd er bij de beugelbaan in Baarlo een heerlijk biertje gehesen.

Richard vroeg ze af hoe dat beugelen eigenlijk in z’n werk ging. Geen probleem iemand van de beugelclub gaf een korte uitleg en daarna kon er gebeugeld worden.  Het was nu echter niet Baarlo-Reuver maar een onderonsje tussen de NOAD-leden.  Je speelt twee tegen twee en degene die het eerst 30 punten heeft is winnaar.  Na ongeveer ‘n half uurtje beugelen werd de twee strijd op nippertje door Tim en Paul gewonnen.

12 november 2018, NOAD 2 – Armada 3      6-4

Tegen deze tegenstander is het altijd een gelijk opgaande wedstrijd.

Deze keer was het niet anders en na 8 partijen was de tussenstand 4-4.

De laatste twee partijen waren dan ook extra spannend.

NOAD 2 wist beide partij (vijf en vier sets) in winst om te zetten en pakte zo de vierde overwinning van het seizoen.  Peter, Paul en Tim wisten ieder één enkel partij te winnen. Man of the match was Richard Killaars die beide enkel partijen won en met Peter ook nog de dubbel in winst wist om te zetten.

26 november 2018, NOAD 2 – Venlo 2  3-7

Buiten een paar spelde prikjes na was er tegen het sterk spelende Venlo 2,  weinig eer te behalen.

Richard en Stephan pakte ieder een enkel partij en Paul won met Tim hun dubbel partij.

 11 december 2018,  Veta 2 – NOAD 2   6-4

NOAD 2 beleefde in Velden een enerverende tafeltennis avond.

Game uitslagen in één set waren er van uiterste  ( 10/12, 12/10, 3/11 of 12/10 en 4/11).

Door het spelen van vijf, vijf setters bleef het  spannend tot het einde. Helaas werd er van deze vijf  setters slechts eentje in het voordeel van NOAD beslist.  Desondanks wist NOAD het verlies tot een minimum te beperken.  Voor VETA 2  was deze overwinning voldoende om de koppositie te bemachtigen. Een cruciale rol op deze avond was weggelegd voor Peter Ebus. Peter wist op fabelachtige wijze zijn twee enkel partijen en met Tim ook nog de dubbel te winnen.  Door deze topprestatie werd de  “Man of the match”  door Stephan zelfs uitgeroepen tot; “Golden Peter”. Het overige punt werd  door Stephan gescoord.

 7 januari 2019, NOAD 2 – Red Stars 3 –    2 – 8

De eerste wedstrijd van de tweede competitie helft was direct een hele belangrijke.

Mede degradatie kandidaat Red Stars 3 kwam op bezoek. Ondanks dat het een lastige tegenstander is wordt er tegen deze opponent doorgaans toch altijd wel een bevredigend resultaat behaalt.

Er werd hard geknokt voor de punten en de games. Veel vier setters (5) en enkele vijf setters (3) met game standen van 15-13, 16-18, 14-12, 10-12, 13-11 leverde NOAD 2 uiteindelijk niet het gewenst resultaat op. De geflatteerde uitslag was wel een behoorlijke tik op de neus.

De punten werden gescoord door: Richard Killaars (1x enkel) en Peter en Paul (dubbel).

28 januari 2019, NOAD 2  –  TTC 1   4 – 6

Na de dikke nederlaag in de eerst confrontatie, keek NOAD 2 met angst en beven uit naar de thuis wedstrijd tegen het Tegelse TTC .  TTC 1  had noodgedwongen enkele wijzigingen in hun team moeten aanbrengen en dat gaf NOAD enige hoop op een redelijk resultaat.  Die illusie leek snel voorbij toen na vijf partijen een 1-4 achterstand op het scorebord prijkte. Gelukkig keerde het tij en werden de laatste vijf sets  nipt in het voordeel van NOAD beslist. Uiteindelijk verloor NOAD met het kleinst mogelijk verschil en daarmee werden alle voorafgaande verwachtingen overtroffen. Richard Killaars had het grootste aandeel in de punten, hij won 2x enkel en samen met Stephan Koopman het dubbel. Stephan zorgde met 1 x enkel voor het vierde puntje.

Deze (bijna bonus) punten waren hard nodig om mede degradant Batave 1  bij te blijven.

12 februari 2019 ‘t Belke 1 – NOAD 2  6 – 4

Het op de ranglijst sterke ‘t Belke 1 trad met een nagenoeg ander team aan dan bij de eerste ontmoeting. Ook NOAD 2 kwam voor de helft met een andere team samenstelling en dat was even aftasten.  Zoals we dat van NOAD 2 gewend zijn werd er geknokt voor ieder punt. Dit resulteerde in drie, vier setters en vier, vijf setters.  Helaas sloeg de weegschaal van alle vijf setters uit in het voordeel van de tegenstander.  De schade werd ondanks deze verlies partijen beperkt tot een minimaal verlies.  De NOAD punten werden gescoord door Ruud Sotthewes (1 x enkel) en de deze avond ongenaakbare Peter Ebus (2x enkel) en dubbel met Richard Killaars.

26 februari 2019  Armada 2 – NOAD 2  5 – 5

 Om directe degradatie te voorkomen zijn vanaf nu zo’n beetje alle wedstrijden finales voor NOAD 2.

Gezien de geschiedenis tussen beide teams is  er doorgaans een close finish. Ook deze keer was het niet anders en eindigde, na een aantal  spannende partijen, deze wedstrijd in een gelijkspel.

Iedere speler (Peter, Paul, Stephan en Richard) van NOAD 2 wist één enkele partij te winnen.

Richard en Stephan wisten ook hun dubbel partij te winnen.

Stand  4-3-2019

 11 maart 2019,  NIOAD 2 – Batave 1   4 – 6

Vandaag stond NOAD 2 oog in oog met mede degradatie kandidaat  Batave 1.

Tegen deze oh, zo lastige tegenstander was het ook ditmaal d’r op d’r onder.

Een fel gevecht  waarin, op één na, alle partijen in minimaal vier games werden gespeeld.

Het geluk zat NOAD, qua sorry balletjes, in een paar parijtjes ‘n keertje mee.

Aan het einde van de rit bleef de schade enigszins beperkt  en is de race om degradatie nog niet beslist.  De winst partijen waren als volgt verdeelt: Richard Killaars (2 x enkel), Peter Ebus (1x enkel) en Tim Tegels (1x enkel).

25 maart 2019,  Armada 3 – NOAD 2      6 – 4

Ondanks dat NOAD 2 kan beschikken over zes spelers lukte het niet (uitgeleend aan het eerste, zakenreis en blessure) om vier spelers bij elkaar te krijgen om af te reizen naar Horst. Voorstel om de wedstrijd uit gesteld te krijgen liepen ook op niets uit.

Gezien het degradatie gevaar was dit een flinke domper en was er dan ook weinig hoop op een goede afloop en degradatie waarschijnlijk onafwendbaar.  Na kort beraad werd besloten Remy Ottenheim te benaderen om ons deze wedstrijd te ondersteunen.  Dat was geen probleem en zo kon er toch met een volwaardig team, koers richting tegenstander worden gezet.

Wonder wel ging de strijd gelijk op en na zes partijen stond de teller op 3-3.

Remy, liet er geen gras over groeien en gaf meteen z’n visitekaartje af.  Door zijn beide enkel partijen en het dubbel met Richard Killaars te winnen kroonde hij zich aan Reuverse zijde tot man of de match. Richard won één enkel partij en mede hierdoor werd het verlies tot een minimum beperkt. Belangrijk is dat door dit resultaat een reële kans op lijfsbehoud aanwezig blijft.

Remy bedankt voor de  uitstekende inzet.

8 april 2019,  Venlo 2  – NOAD 2      7 – 3

  Vol goede moed zette NOAD 2 op volle oorlogssterkte koers richting Venlo.

De huid moest duur worden verkocht en zo werd er dan ook geknokt voor ieder punt.

Alexandra, de sterspeelster van de derde klas werd door Ruud en Tim zwaar onder druk gezet

maar verloren na prachtige partijen nipt in vijf sets.  Na 4 vijf setters en 3 vier setters stond NOAD 2

nog  steeds met lege handen en keek het tegen een teleurstellende  7-0 achterstand aan.

Menigeen was al lang de moed in de schoenen gezakt maar de clubnaam werd alle eer aangedaan.

Een debacle bleef dan gelukkig ook uit en zo werden de laatste drie partijen (2 vier en 1 vijf setter)

dan toch nog  in winst omgezet.  Ondanks de enigszins geflatteerde uitslag  kwam NOAD 2  op

gelijke hoogte met  mede degradant Batave 1.

Ruud Sotthewes, Richard Killaars en Paul Meusen zorgde (alle 1x enkel) voor de NOAD punten.

15 april 2019,  VETA 2 – NOAD 2    5 – 5

 De laatste speelronde was beslissend voor de twee laagst geklasseerde teams in de derde klas.

Laat nu net het toeval dat zij ook nog eens tegen de twee hoogst geklasseerde teams moesten opboksen. NOAD 2 nam het op tegen Veta 2 dat inmiddels al de kampioensvlag had mogen hijssen.

Geen makkelijke opgave dus.  Na zeven partijen zag het er dan ook niet rooskleurig uit voor NOAD 2 en keken ze wederom tegen een grote achterstand (2-5) aan.  Om direct degradatie te voorkomen moesten alle zeilen worden bijgezet en was het dus alle hens aan dek.

Wonder wel werden ook nu de laatste drie wedstrijden in het voordeel van NOAD 2 beslist.

Een onverwacht maar oh, zo belangrijk resultaat in de strijd om directe degradatie te voorkomen.

De NOAD punten werden gescoord door, Peter Ebus, Paul Meusen, Tim Tegels (ieder 1x enkel) en

Richard Killaars (2x enkel).

Het wachten was nu op de uitslag van TTC 1 – Batave 1. Deze wedstrijd werd een dag later gespeeld

en zo bleef de spanning er nog even in.  Dinsdag avond kwam dan eindelijk het verlossend telefoontje toen bekend werd dat Batave 1 met 9-1 zijn Waterloo in Tegelen had gevonden

en klasse behoud voor NOAD 2 een feit was.

Eindstand competitie 2017-2018

Klasse 3

Positie Club Gespeeld Punten
1 Destatec 2 16 112
2 TTC 1 16 97
3 Venlo 2 16 84
4 Veta 2 16 83
5 Batave 1 16 78
6 Armada 3 16 72
7 Armada 2 16 70
8 Red Stars 3 16 63

NOAD 2 seizoen 2017 – 2018

Dit seizoen start NOAD 2 met een vijfkoppige team:

Peter Ebus, Stephan Koopman, Paul Meusen,  Ruud Sotthewes en Tim Tegels

11 september 2017,  NOAD 2 – VETA 2    7-3

Thuis tegen het altijd lastige en gevreesde VETA 2 uit Velden en tevens het debuut van Ruud Sotthewes opent NOAD 2  met een droomstart.  Na vijf partijen staat de teller al op 5-0.  Veta 2 vecht  voor wat het waard is en brengt de stand knap terug tot 5-3. Bij de laatste twee partijen moest er hard worden gewerkt om de royaal opgebouwde voorsprong niet alsnog uit handen te geven.

Uiteindelijk werden deze partijen (beiden in vijf sets) op het nippertje in het voordeel van NOAD 2 beslist.  Na een aantal jaren de openingswedstrijd te hebben verloren is deze 7-3  overwinning er eentje om in te lijsten.

De winst kwam tot stand door: Tim Tegels en Stephan Koopman (2 x enkel), Paul Meusen en Ruud Sotthewes (1x enkel), Ruud en Tim dubbel.

29 september 2017, Red Stars 3 – NOAD 2   5-5

Uit tegen het onvoorspelbare Venrayse Red Stars 3,  werd het met vele zwaar bevochten partijen  in de warme tafeltennis tempel een lange avond.  Je kunt wel stellen de toeschouwers kregen waar voor hun geld!  Liefst zeven partijen werden pas in de vijfde game beslist.  Dertig procent van deze games eindigde zelfs pas boven de gebruikelijke elf punten.  Enkel werden deze vijf gamers beslist in het voordeel van NOAD 2. In de wederom cruciale dubbels ging de winst echter naar Red Stars 3.  Moe maar voldaan werden uiteindelijk de punten gedeeld.

Tim Tegels (2x enkel), Stephan Koopman (1x enkel) en Paul Meusen (2x enkel).

2 oktober 2017, NOAD 2 – Destatec 2   3-7

De eerste topper, NOAD 2- Destatec 2, van het seizoen stond deze dag op het programma.

Al gauw bleek dat het uit de tweede klas gedegradeerde Destatec 2 uit Swalmen een maatje te groot was voor NOAD 2. Hier en daar werd er wel een spelde prikje uitgedeeld maar dat mocht niet baten.

Bewonderenswaardig was wel dat ondanks het grote verlies NOAD 2 de” man of the match” in hun gelederen had.  Ruud Sotthewes wist op uiterst rustig en berekenende wijze zijn beide enkel partijen te winnen en pakte samen met Tim Tegels ook de winst in het dubbel.

12 oktober 2017, Batave 1 –  NOAD 2   6-4

Bij aankomst in Baarlo was het team van Batave 1 nog niet compleet.  Toen de tijd begon te dringen bracht een telefoontje de verlossing.  Piet Knippenberg was niet thuis maar zijn vrouw wist te melden dat Piet boodschappen aan het doen was bij de Lidl in Kaldenkirchen (D).  Piet was zich van geen kwaad bewust en was helemaal vergeten dat hij een wedstrijd had. Hij beloofde binnen een half uur present te zijn.  Zo gezegd zo geschiedde. Tegen deze altijd lastige tegenstander verraste NOAD 2 zich zelf door een 1-4 voorsprong te nemen.  Deze punten kwamen echter niet zonder slag of stoot tot stand. Zo wist Paul Meusen in de partij tegen Marion Lücker zich uit een bijna kanslozen positie (7-2 achterstand) in de vijfde set terug te knokken en deze om te buigen naar een 9-11 overwinning. De ijzersterk spelende Peter Ebus wist knap van Frans Renkens te winnen, samen met Ruud Sotthewes pakte hij de winst in de dubbel en in een zenuw slopende wedstrijd verloor hij nipt in vijf sets van Piet Knippenberg . Helaas zat het venijn in de staart en vocht Batave 1 zich knap terug en wisten zij zelfs de winst naar zich toe te trekken. Ruud Sotthewes boekte enkel ook 1 x winst.

 23 oktober 2017,  NOAD 2  – Armada 3   3-7

 De entourage in het speellokaal was wegens de naderende Reuverse Revues verre van optimaal en leek het alsof een pilaar van een opgestelde  steiger (waar theater lampen aan hingen) mogelijk voor problemen zou kunnen gaan zorgen.  Tegenstander Armada 3, was hier echter niet van onder de indruk en deed hier verder dan ook helemaal niet moeilijk over.  Gezien de resultaten tegen deze tegenstander in het verleden leek het op papier en volgens de stand op de ranglijst (beide een gelijk aantal punten) een ogenschijnlijk gelijkwaardige tegenstander te zijn.  Ondanks de 2-0 voorsprong had NOAD 2 tegen de Horster Armada echter weinig in te brengen. Cruciaal waren ook nu helaas weer de dubbels. In beide dubbels trok Armada 3 na vijf games aan het langste eind en won uiteindelijk met 3-7 de wedstrijd. Zo zie je maar dat behaalde resultaten in het verleden geen garantie voor de toekomst zijn.  Stephan, Ruud en Paul zorgde voor de Reuverse punten.

6 november 2017, NOAD2 – Armada 2     6-4

Op papier lijkt het een moeilijkere opgave om tegen Armade 2 dan tegen Armada 3 te spelen.

In de praktijk valt dit reuze mee. Ofschoon er weinig partijen in meer dan drie sets werden gespeeld (vier in totaal waarvan slechts  één in vijf sets) was het een gelijk opgaande wedstrijd en stond de teller na acht wedstrijden op 4-4.  NOAD 2 wist echter de laatste twee partijen op eenvoudige wijze naar zich toe te trekken en boekte daarmee een belangrijke overwinning.

De punten werden gescoord door: Ruud (2x enkel), Tim, Peter en Stephan alle 1 x enkel.

Peter en Stephan pakte ook een punt bij het dubbelspel.

13 november 2017,  TTV Venlo – NOAD 2     6-4

Het was snel duidelijk dat deze promovendus niet voor niets in deze klasse terecht was gekomen.

Cadeautjes werden niet uitgedeeld en moest er voor ieder punt hard geknokt worden.

De Venlonaren namen een royale 5-2 voorsprong en daarmee leek NOAD 2 op een debacle af te stevenen.  Gelukkig kon de schade worden beperkt tot een 6-4 nederlaag.  Ook nu waren de dubbels wederom van cruciaal belang en deze werden helaas beide verloren.  De punten werden binnen gesleept door, Peter Ebus en Ruud Sotthewes (beide 1x enkel). Paul Meusen die deze avond in prima

vorm stak en mede door het goede coachen van Stepan zag hij zijn beide enkels in klinkende munt uitbetaald worden.

9 januari 2018,  Veta 2 – NOAD 2    6 – 4

De eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen was direct weer hardwerken en opletten geblazen.

Het was een nek aan nek race en zo bleef het een spannende wedstrijd. Bij een 4-4 stand moesten de laatste twee partijen de uitslag bepalen. Ook hier viel echter geen beslissing en bleven beiden teams in evenwicht.  Ruud en Tim wisten hun beide enkel parijen in winst om te zetten.  Stephan en Paul die dapper streden maar geen potten kond en breken wist wel het dubbel, en daardoor een nederlaag wisten te voorkomen, op hun naam te schrijven.

Gezien de tussen stand zal het  in de derde klasse nog een hete tweede seizoenshelft worden waarin door alle teams (m.u.v. Destatec) nog hard gestreden zal moeten worden om degradatie te voorkomen.

15 januari 2018, NOAD 2 – Red Stars 3  4 – 6

Zoals altijd was het tegen deze tegenstander ook nu weer een strijd dat tot op het scherpst van de snede werd uitgevochten. In vele partijen, waar voor ieder puntje hard geknokt moest worden, viel  pas ver in de vijfde set de beslissing .  Na een gelijk opgaande strijd nam NOAD 2 een lichte (4-3) voorsprong. Red Stars 3 trok de stand weer gelijk en moest ook nu net als tegen Veta 1 de laatste partijen de beslissing brengen.  Deze werden, beide in vijf sets, helaas in het voordeel van de Venraynaren belist.  Peter, Paul en Ruud wonnen ieder één enkel duel en Peter en Paul wisten voor de poorten van de hel (12-10 in de vijfde set) de overwinning in het dubbel uit het vuur te slepen.

Door deze nederlaag wordt het in de derde klas nog spannender.

22 januari 2018, NOAD 2 – TTC 1  3 – 7

De inhaalwedstrijd, die in december was uitgesteld wegens het slechte weer, tegen het moeilijk te bespelen Tegelse TTC 1 was alles behalve saai. In deze wedstrijd werd er geen enkele partij in drie sets gespeeld en werden er vier partijen in vijf sets uitgevochten.  Deze vijf setters leken ogenschijnlijk nog hoopgevend maar gleden alle, machteloos, als los zand door de vingers.

Ondanks een 1-5 achterstand werd een afgang voorkomen en de schade nog enigszins beperkt gehouden,  3-7.  Peter en Ruud wisten beiden één enkel partij te winnen en Ruud won samen met Tim het dubbel.

2 februari 2018, Destatec 2 – NOAD 2    9 – 1

Vrees om in Swalmen bij koploper Destatec 2 tegen een dikke nederlaag aan te lopen werd helaas werkelijkheid.  Destatec 2  dat tegen het degradatie vechtende NOAD 2 in hun sterkste opstelling aantrad was zeker een maatje te groot voor NOAD 2 maar desondanks was de uitslag enigszins geflatteerd. NOAD 2 liet zich tegen deze oppermachtige tegenstander echter niet zonder slag of stoot naar de slachtbank leiden.  Slechts drie partijen werden in drie sets gespeeld en kwam men verschillende keren uit een kansloze positie toch nog dicht bij de winst. Ruud wist het enige en zwaar bevochten (vijf sets) puntje voor NOAD binnen te slepen. Het zal voor NOAD 2, nu nog een hele zware klus worden om klasse behoud veilig te stellen.

19 februari 2018,  NOAD 2 – Batave 1     6 – 4

Het had er alle schijn van dat NOAD 2 tegen het Baarlose Batave 1, voor een verrassing zou gaan zorgen.  NOAD 2 die de punten hard nodig had pakte al snel een 3-0 voorsprong. In de vierde partij was Stephan in een fel duel, met Marion Lücker, verwikkeld en leek ook hij op een mooi resultaat af te stevenen. Bij een 4-4 stand in de vijfde set sloeg echter het noodlot toe.  Vanwege heftige rugklachten moest Stephan helaas de wedstrijd staken.  Na een kort onderbreking was het echter niet  raadzaam om de wedstrijd nog te hervatten.  Dat betekende dat de stand hierdoor gelijk getrokken werd (3-3).  NOAD 2 liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en wist op fraaie wijze de wedstrijd met 6-4 in hun voordeel te beslissen. Peter Ebus (2x enkel), Ruud Sotthewes (1x enkel), Tim Tegels (2x enkel) en Ruud en Tim dubbel.

5 maart 2018,  Armada 3 – NOAD 2    6 – 4

Gezien de stand  op de ranglijst was er weinig van te merken dat Armada 3, vier plaatsen boven NOAD 2 stond. Wederom een felle strijd en werden de verlies partijen duur verkocht. Zo ook beiden dubbels die in vijf sets verloren gingen maar helaas wederom cruciaal bleken te zijn. Als zo vele wedstrijden had er ook dit keer meer in gezeten maar jammer genoeg viel hier en daar op beslissende momenten een sorry- balletje op de verkeerde rand of netje van de tafel.

Ruud en Paul wisten hun beide enkel partijen te winnen.

14 maart 2018, Armada 2 – NOAD 2    6-4

 Gezien het resultaat in de thuis wedstrijd toog NOAD 2 vol goede moed binnen anderhalve week weer naar Horst om nu de batjes te kruisen met Armada 2.  Het was druk in Horst waar ook  NOAD 1 aanwezig was voor de topper tegen Armada 1.  Dat het een beetje rommelig was en niet iedereen met elkaar rekening hield ondervonden Ruud en Tim tijdens het dubbelspel. Gezien de (vierde) set stand (10-10) tijdens deze wedstrijd en concentratie geboden was, was het nogal storend dat  twee andere  teams (Armada 4 – ‘t Belke 2) hier geen rekening mee hielden.   NOAD 2 dat de punten hard nodig had keek met  twee partijen voor de boeg  al tegen een 6-2 achterstand aan.

Om teleurstellingen te voorkomen moesten dan ook alle zeilen worden bijgezet om een grote nederlaag te voorkomen. Gelukkig werd de schade tot een minimum beperkt.

Paul, Ruud en Tim wonnen ieder één enkel partij. Peter en Paul wonnen wisten het dubbel te winnen.

 16 april 2018, NOAD 2 – Venlo 2    2-8

NOAD 2 begon hoopvol aan de thuiswedstrijd tegen Venlo 2.

Gezien het vorige resultaat en de “ogenschijnlijke” zwakkere opstelling bij de Venlonaren was

NOAD 2 verwachtingsvol gestemd en vastbesloten een goed resultaat neer te zetten en zo de strijd om degradatie definitief een halt toe te roepen.  Helaas spatte de droom voor NOAD 2 snel uiteen. Op een paar speldenprikjes na had NOAD 2 niets in te brengen en ging het  dan ook roemloos ten onder tegen het voortreffelijk spelende Venlo 2. Stephan en Tim scoorde de Reuverse puntjes.

De strijd om degradatie in de derde klasse wordt nu wel heel spannend. Hier zal pas in de laatste speelronde de beslissing gaan vallen.

24 april 2018,  TTC 1 – NOAD 2    10 – 0

 De aller  laatste wedstrijd moest uiteindelijk opheldering geven wie er nu daadwerkelijk in deze klasse zou gaan degraderen.  Een optelsom van de hoge klassering van TTC en de gevreesde  speelstijl van de individuele spelers beloofde echter niet veel goeds voor NOAD 2. Bij aankomst in Tegelen leken de kansen echter nog niet verkeken.  De verrassende opstelling van Tegelen en de vorige uitslag in het achterhoofd bood toch nog enige houvast om klasse behoud veilig te stellen.

De eerste partij werd in vijf sets verloren en gaf hoop. Ook een van de dubbels werd in vijf sets verloren. Naarmate de wedstrijd verstreek werd pijnlijk duidelijk dat TTC 1 niet van plan was cadeautjes  uit te delen en had NOAD 2 helemaal niets in te brengen tegen deze oppermachtige opponent. De droom voor een langer verblijf in de derde klas spatte helaas uit elkaar en eindigde hiermee in mineur.

NOAD 2 dat vol goede moed met een versterkt team aan het nieuwe seizoen was begonnen leek in de eerste competitie helft nog goede kaarten te hebben maar bleek gaande weg de tweede competitie helft niet opgewassen tegen de onverwachte sterke concurrentie. Met name de nieuwkomers, het onterechte uit de tweede klas gedegradeerde Destatec 2 en het uit de vierde klas gepromoveerde Venlo 2 deden NOAD 2 de das om.

Eindstand competitie 2016-2017

Klasse 3

Positie Club Gespeeld Punten
1 Red Stars 2 14 100
2 Armada 3 14 81
3 Batave 1 14 72
4 Veta 2 14 68
5 Armada 2 14 66
6 TTC 1 14 63
7 Red Stars 3 14 58


NOAD 2
, seizoen 2015 – 2016

NOAD 2, begon net als vorig seizoen hun eerste wedstrijd tegen een promovendus.

Ditmaal  was BATAVE 1 te gast in Reuver. Nu werd er evenals vorig seizoen de eerste wedstrijd met  6-4 verloren. Opmerkelijk was dat de enkel partijen moeizaam verliepen terwijl de dubbels (Peter Ebus/Tim Tegels en Herm Denessen/Paul Meusen) een makkelijke prooi voor NOAD 2 werden. Peter en Tim wisten elk nog een enkel partij te winnen.

De eerste uitwedstrijd was naar het altijd lastige ARMADA 2. Hier werden vele partijen in meer dan drie sets gespeeld maar in de meeste partijen viel het punt helaas aan de kant van de gastgever.

Er werd uiteindelijk met 7-3 verloren. Tim (1x) en Paul (2x) sleepten de punten voor NOAD in de wacht.

Uit tegen Red Stars 3 werd een regelrechte deceptie voor NOAD 2. Het versterkte Venrayse team maakte ondanks de strijdlust korte metten met  de Reuverse formatie. Herm Denessen wist gelukkig de spreekwoordelijke eer nog te redden en een echt debacle te voorkomen.

TTC 1, de verrassende koploper moest in Reuver diep door het stof om de overwinning veilig te stellen. Er werd slechts één partij in drie sets en vijf partijen in vijf sets gespeeld.  Uiteindelijk won de Tegelse equipe geflatteerd met 2-8 en incasseerde NOAD 2 helaas wederom een te grote nederlaag.

Herm Denessen (1 enkel) en Herm en Stephan Koopman zorgde voor de Reuverse punten.

Tegen Leudal 3 werd een prima overwinning geboekt.

Net terug van een zakenreis uit Japan en met  nog een jet-leg in de benen werd Stephan Koopman,

verrassend “the Man of the match”. Hij pakte beide enkel parijen en samen met Paul Meusen werd ook de dubbel gewonnen. Tim Tegels (2x enkel) en Peter Ebus (1x enkel) zorgde voor de overige winstpartijen.

Westa 1, de onbetwiste kampioenskandidaat leek in eerste instantie een bij voorbaat kansloze zaak.

Niets bleek echter minder waar. In Wessem was het een gelijk opgaande strijd en werden er enkele partijen nipt in vijf sets verloren. Ook nu was Stephan Koopman (met twee winstpartijen in het enkel en samen met Herm Denessen het dubbel) wederom de grote man.

Net na Sinterklaas (7 december) stond de  inhaal wedstrijd tegen Red Stars 2 op het programma.

NOAD 2 liet in deze wedstrijd enkele partijen uit handen glippen en verloor hierdoor  helaas met een minimaal verschil  (4-6). Tim, Paul en Stephan wisten beide een enkel partij te winnen en het sterk spelende dubbel (Stephan en Paul) pakte het vierde puntje.

Net als vorig seizoen stond ook nu weer het degradatie duel tegen ‘t Belke als laatste wedstrijd van de eerste competitie helft op het programma. De Belfeldenaren waren met een sterk team richting Reuver afgereisd.  Er bestond dan ook geen twijfel dat het een lastig avondje zou gaan worden.

Het pakte echter heel anders uit en liep NOAD 2 al snel uit naar een 4-1 voorsprong en won

overtuigend met 7-3.  Deze avond werden vijf enkel partijen Tim (2x) , Stephan (1x), Paul (2x) en beide dubbels gewonnen.

Na alle kerstdiners en Nieuwjaarsborrels te hebben doorstaan was het weer de hoogste tijd om te gaan sporten.  De tweede seizoenshelft diende zich alweer aan en NOAD 2 ging vol goede moed op bezoek bij het Baarlose BATAVE 1. Helaas had het Reuverse team weinig in te brengen tegen de geslepen routiniers uit Baarlo. Smaakmaker aan NOAD zijde was Tim Tegels. Hij won één enkel partij en samen met Peter Ebus ook de dubbel.  Tim presteerde het ook om tegen Frans Renkens , één set met het maximale verschil te verliezen.

Na de deceptie tegen BATAVE moest NOAD 2 binnen  vier dagen alweer acte de presence geven

en werd er thuis aangetreden tegen het hoog geklasseerde ARMADA 2.

NOAD 2 pakte verrassend een 2-0 voorsprong en werd het een gelijk opgaande strijd.

Tim, Stephan en Paul wonnen ieder één enkel partij. De dubbels werden deze avond een cruciale factor. Tim en Peter verloren de dubbel en Stephan en Paul leken ook het onderspit te moeten delven. Nadat ze de eerste twee games door hun opponenten  werden weggespeeld wisten zij zicht toch nog op te peppen voor de derde game. Door een kleine tactische wijziging werd de derde game zonder veel moeite binnen gehaald.  De vierde game werd met een beetje geluk op het nippertje met

13-11 gewonnen en zo moest er een vijfde game aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen.  De vijfde game werd ook in het voordeel van NOAD beslist.  Ondanks de felle strijd werd er uiteindelijk met 4-6 verloren.

Weer helemaal bijgekomen van de carnaval kreeg NOAD 2 bezoek van Red Stars 3.

De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander werd royaal verloren en was er alles aangelegen

om een beter resultaat dan de vorige keer neer te zetten.

Het was ook nu zoals in vele wedstrijden weer een gelijk opgaande strijd en werden er maar liefst vijf wedstrijden in vijf sets gespeeld en de overige vijf wedstrijden in vier sets. Voor Paul Meusen worp coachen in deze wedstrijd zeker z’n vruchten  af.  In zijn eerste partij volgt hij het advies van Herm Denessen op en pakte mede daardoor nipt in vijf sets de overwinning.  De eerste twee sets van zijn tweede partij tegen “good old”  Wijkie David leek hij wel de weg kwijt en werd met royale set standen, spreekwoordelijke, het bos ingestuurd. Door bemoedigende woorden en enkel tips van Stephan werden de rollen opeens omgedraaid. Paul leek wel herboren en boog nu op zijn beurt met riante cijfers  de achterstand om in winst. Stephan en Peter wisten beide een enkel partij te winnen. Cruciaal in deze wedstrijd waren de dubbels die helaas beide werden verloren.  De zwaar bevochten wedstrijd werd hierdoor uiteindelijk met 4-6 in het voordeel van Red Stars 3 beslist.

Leudal 3, uit werd net als in hun eerste ontmoeting een opgaande strijd.

Tim, Peter, Stephan en Paul wisten ieder  één enkel partij te winnen.

Stephan en Paul wisten ook hun dubbel in winst om te zetten en werd

er een gelijkspel behaald.

Ondanks dat Westa 1 stevig op de eerste plaats staat is NOAD 2 optimistisch gestemd.

Al vroeg in de wedstrijd wordt  er al een punt gescoord (Paul) en kan er al niet meer met het grootst mogelijk verschil worden verloren.  Helaas was het ook nu weer  “the same old song!”. Er werden zeker drie wedstrijden in vijf sets gespeeld (waarvan Paul er eentje in vier sets had moeten winnen) maar helaas ging  ook nu weer de winst naar de tegenstander.

Stephan pakte nog een puntje en werd er toch wel geflatteerd met 2-8 verloren.

Op dinsdag 29 maart, de dag na Pasen ging NOAD 2 op bezoek bij de nummer twee, het Tegelse TTC.

De paaseieren lagen NOAD 2 niet zwaar op de maag en zo stond er dan ook al vroeg in de wedstrijd  een 0-2 voorsprong op het scorebord. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd en bleef spannend tot de laatste partij. Stephan wist deze laatste partij op een voortreffelijke manier om te zetten in winst en

zo werd er een verdienstelijk gelijkspel behaald. Tim en Stephan wonnen beide hun enkel partijen en Paul en Stephan wisten ook de dubbel te winnen.

In Venray was het tegen Red Stars 2 wederom een gelijk opgaande strijd en na 6 partijen was het 3-3. Paul en Stephan waren in hun enkel partijen oppermachtig. Paul wist zelfs een set met 11-0 te winnen.  Voor de dubbel moest er echter wat meer inspanning geleverd worden. Door deze inspanning en toch nog wat zweetdruppels werd er in  vijf sets gewonnen. Tim won een enkel partij en was met Peter dicht bij een dubbel overwinning maar door overconcentratie werd nipt in vijf sets verloren.  Een mooi van tevoren niet verwachte 4-6 overwinning.

In de laatste competitiewedstrijd leek NOAD 2, tegen hekkensluiter en het reeds gedegradeerde

‘t Belke 2, op een royale overwinning af te stevenen.  Na vijf partijen stond het 1-4.

Het venijn zat echter in de staart. Om de winst veilig te kunnen stellen moest er in de laatste partijen nog aardig strijd geleverd worden. Uiteindelijk kon NOAD 2 met een krappe 4-6 overwinning uiteindelijk huiswaarts keren. Tim en Paul (2x enkel), Stephan (1x enkel) enkel en Tim en Peter dubbel.

NOAD 2, wist zich wederom in de derde klasse te handhaven en kan met een voldaan gevoel terug kijken op een geslaagd seizoen.

Verslag NOAD 2 seizoen 2014-2015

NOAD 2, start de competitie met een opmerkelijk vernieuwde samenstelling t.o.v. het vorig seizoen. De doelstelling is handhaving in de derde klas recreanten.

Na nauwelijks twee weken trainen dient er al (uit) aangetreden te worden tegen promovendus TTC uit Tegelen. Door deze snelle competitiestart was het een zware beproeving.

Door felle strijd te leveren wisten Stephan Koopman en Paul Meusen het dubbelspel op een voortreffelijk wijze in winst om te zetten. Paul Meusen verraste ook door zijn beide enkel partijen te winnen. Imre pakte nog een puntje maar uiteindelijk werd er met 6-4 verloren.

Tegen Red Stars 3 zat er helaas geen overwinning in maar de uitslag 2-8 doet erger vermoeden dan dat het in werkelijkheid was.

Ook uit bij VETA 2 zat het niet mee en werden er maar liefst 5 partijen in vier sets gespeeld en twee in vijf sets. Een aantal sets eindigde ver boven de elf maar de weegschaal sloeg steeds over naar de gastgever. Het was Imre die de eer voor NOAD wist te redden.

In Horst tegen Armada 2, keek NOAD 2 al snel tegen een 5-0 achterstand aan en zag het er wederom niet hoopvol uit. Ondanks de vele tegen sorry- balletjes wist het sterk spelende dubbel,

Stephan en Paul, het tij te keren en Stephan pakte zijn eerste enkel overwinning. Imre zorgde ervoor dat de stand werd terug gebracht tot 5-3. Het was een moeilijke opgave om een gelijkspel in de wacht te slepen maar Peter Ebus oversteeg zijn eigen kunnen en bracht de achterstand terug tot 5-4. Paul Meusen vocht tot het bittere einde maar moest na vele sorry-balletjes van de tegenstander na vijf sets het onderspit delven en werd er uiteindelijk met 6-4 verloren.

Tegen het Sevenumse Seta 2 werd de zieke Stephan vervangen door Jules Munnichs. Het debuut van Jules was er een om nooit te vergeten. Jules was naarstig opzoek naar zijn batje en kon dit maar niet vinden. Eric van Gasteren van Seta die vond dat zijn batje wel wat vreemd aanvoelde maar er verder niet veel aandacht aan besteedde bleek zich warm te staan draaien met het batje van Jules. Toen dit probleem was opgelost kon de strijd losbarsten. Er werden slechts drie partijen in drie sets gespeeld maar ook nu ging het merendeel, ondanks de vele vijf setters, van de punten richting tegenstander.  Jules en Paul pakte de dubbel en Imre en Paul wisten elk een enkel partij te winnen.

Ondanks de tegenvallende resultaten blijft het team positief gestemd.

Vol goede moed word er koers richting Venray gezet om de strijd aan te binden metRed Stars 2.

Red Stars 2 staat lager op de ranglijst dan Red Stars 3 dus dat bied perspectief.

Na vier partijen en veel strijd keek NOAD 2 wederom tegen een flinke achterstand aan.

De dubbels leken de omekeer in de wedstrijd te brengen. Imre en Peter wonnen hun eerste dubbel van het seizoen, Stephan en Paul pakte de dubbel vrij gemakkelijk in drie sets.

Hoe dicht het dit seizoen allemaal bij elkaar zit bleek uit Stephan ‘s tweede partij.

Hij won een set met 11-0 maar verloor uiteindelijk in vijf sets de wedstrijd.

Paul wist (ook weer in vijf sets) een enkel partij te winnen en werd er uiteindelijk met 7-3 verloren.

Enkele dagen voor Sinterklaas kwam lantaarndrager ‘t Belke 2 op bezoek.

‘t Belke had slechts 5 punten minder dan NOAD 2. Zou er dan toch misschien een overwinning

in zitten en de Sint een kleine verrassing in petto hebben?  ‘t Belke (met twee inwoners van Reuver, José Smedts -Dings en ex-Noad lid Jolanda Cremers) verscheen op volle oorlogssterkte ten tonele voor het uitermate belangrijke degradatie duel.  NOAD 2, kwam echter prima uit de startblokken en na twee partijen was de voorsprong 2-0 (winst voor Imre en Stephan). ‘t Belke trok de stand snel gelijk. Het dubbel Stephan en Paul maakte geen fout en zo werd het 3-2.  Ook nu trok ‘t Belke de stand gelijk en nam vervolgens zelfs de leiding met 3-4. Paul pakte een puntje (4-4) tegen Jolanda en bleef het spannend. Helaas bleef NOAD 2 weer met legen handen en verloor het, dit oh, zo belangrijke duel.’t Belke deed goede zaken en liep twee punten in waardoor zij het verschil terug brachten tot drie punten.

De zorgen voor NOAD 2 nemen hand over hand toe en zal er dan ook een klein wonder moeten gebeuren om in de laatste wedstrijd van de eerste competitie helft tegen de ijzersterke koploper Wap-In 2 nog wat puntjes bij elkaar te sprokkelen. Het lukte NOAD 2 wonder wel om niet met dubbele cijfers te verliezen en werden er zo gaar toch nog twee puntjes (Imre en Paul) binnen gesleept.

De tweede competitie helft begon zoals de eerste. Tegen het Tegelse TTC werd wederom met 6-4 verloren. Met twee gewonnen enkel spelen en het dubbel met Peter was Imre “man of the match”.  Peter bezorgde NOAD 2 het vierde puntje.

Uit tegen de nummer twee op de ranglijst, Red Stars 3, werd wonder wel goed begonnen na twee partijen stond NOAD op een 0-2 voorsprong. Red Stars 3 revancheerde zich en boog de achterstand om naar een 4-2 voorsprong. De spanning kwam terug toen Imre de achterstand verkleinde naar 4-3. Paul die op vrij eenvoudige wijze (in drie sets) zijn eerste enkel van “good old” Wijkie David wist te winnen had daarna een off-day en kwam niet meer in z’n spel.

Stephan pakte nog een puntje en werd er tegen deze sterke tegenstander nipt met 6-4 verloren.

Opmerkelijk bij deze wedstrijd was dat NOAD 2 geen dubbel maar wel door ieder één enkel partij werd gewonnen. Veta 2 was sterk vertegenwoordigd toch wist NOAD, 2 twee punten te pakken (100 % meer dan in de eerste wedstrijd). Stephan won een enkel, Peter en Imre pakte de dubbel. Hoopvol ging NOAD 2 op bezoek bij SETA 2, op één drie setter na werden alle partijen in vier of vijf sets gespeeld en daarbij ook nog vaker ver boven de 11 punten eindigde. Het was een gelijk opgaande strijd en werd er geknokt tot het bittere einde. Bij de stand 5-4 speelde Paul zijn laatste partij tegen Jan Rijs. Ook hier ging het gelijk op en was er een vijfde set nodig om de beslissing te brengen. Paul keek al snel tegen een 6-1 achterstand aan maar wist zich wonderbaarlijk terug te vechten naar een 6-7 voorsprong.

De toeschouwers kregen waar voor hun geld want er volgde nog een bloedstollend einde.

Jan stond met 10-9 voor maar miste een zekere bal die net voor hem wegdraaide. Bij 10-10 nam Paul vervolgens weer de leiding (10-11) en kreeg hij een bijna onmogelijk te missen kans om de wedstrijd te beslissen. Hij kreeg een hoge bal maar maaide deze grandioos het net in.

Wie dacht dat Paul gebroken was rekende mis. Hij wist het hoofd echter koel te houden en voor de poorten van de hel sleepte hij het laatste puntje voor NOAD binnen en bracht daarmee een eindstand van 5-5 op het scorebord. Paul wist zijn beide enkel partijen en een sterke dubbel met   Stephan te winnen, en werd hierdoor uitgeroepen tot man of the match. Stephan en Imre zorgde voor de overige twee punten. Deze gelijke eindstand betekende de eerste wedstrijd die niet verloren werd.  Deze opsteker gaf de mannen van NOAD 2 moed. Tegen de ontvangende partij RedStars 2, gezien de vorige wedstrijd behoorde het zeker tot de mogelijkheden hier een mooi resultaat tegen te behalen. Het ging zoals bijna in de hele competitie, heel dichtbij (veel vier en vijf setters) maar toch weer zo onbereikbaar. Het kantelde wederom niet naar Reuverse zijde en werd er geflatteerd met 2-8 verloren. Imre en Stephan zorgde voor de Reuverse punten.

Binnen drie dagen moesten de mannen van NOAD 2 alweer acte de présence geven.

Middenmoter Armada 2 reisde af naar Reuver. Het was een opgaande strijd en na acht partijen stond het 4-4. Nadat Paul Meusen het vijfde punt had gescoord was Peter Ebus nog aan zijn laatste partij bezig.  Ook dit draaide uit op een vijfde set. Peter die de achterstand zag groeien vocht zich terug en kon door enkele foutjes van de tegenstander nog op het nippertje terug komen tot 10-10.  Peter besliste de wedstrijd in zijn voordeel en zo kon de eerste overwinning worden gevierd.  Iedereen (Imre 1x, Peter 1x, Stepahan 1x, Paul 2x en het dubbel van Stephan en Paul) droeg zijn steentje bij aan deze fraaie overwinning.

Binnen één week en één dag waar ook nog een paasweekend tussen zat stond NOAD 2 voor de derde keer achter de groene tafel. Ditmaal werd mede degradant ‘Belke 2 bezocht. Ook hier wist NOAD 2 dat het een lastige avond zou kunnen worden. Mocht ‘t Belke 2 nog enige kans op klasse behouden maken dan moesten ze in de sterkste samenstelling verschijnen. Dit verzuimde ze echter. Ogenschijnlijk leek het voor de Belfeldse formatie echter niets uit te maken want na twee partijen keek NOAD 2 al tegen een 2-0 achterstand aan. NOAD 2 kwam sterk terug en stond al snel op een 2-4 voorsprong. ‘t Belke had blijkbaar aan het begin van de wedstrijd al hun kruit al verschoten en pakte NOAD 2 een van tevoren ondenkbare 2-8 overwinning. Terwijl voor ‘t Belke het doek viel en rechtstreekse degradeerde naar de vierde klas bleek voor NOAD 2 de professionele aanpak (veel spelen in korte tijd) zijn vruchten af te werpen en verzekerde zij zich voor het komende seizoen wederom van een plaats in de derde klasse.

De laatste wedstrijd van het seizoen werd in Wanssum tegen de (bijna) kersverse kampioen WapIn 2 gespeeld. Bij aanvang zou theoretisch gezien Veta2 nog gelijk kunnen komen met de mannen uit Wanssum. Er viel echter geen enkele vorm van spanning te bespeuren en werd NOAD 2 dan ook eenvoudig met 9-1 naar huis gestuurd en mocht Wanssum zich tot kampioen kronen. Peter speelde wederom een berenpartij maar moest desondanks helaas weer het onderspit delven. Paul Meusen wist in deze wedstrijd de spreekwoordelijke eer te redden.

NOAD 2 kan terug kijken op een zwaar maar voldaan seizoen.

Imre, Paul, Peter, Stephan